Wednesday, October 1, 2008

Aj...

Jag mötte Göran Semb på bokmässan. Då gick det såhär:
Klicka på bilden för att se den i större format. :) Mannen i sista rutan ska föreställa Joakim och inte Semb btw, även om de är lite lika i serien.
Mitt nyckelben knastrade inte i verkligheten, men jaja, det var mer effektfullt o skriva så. ;)

6 comments:

Göran S said...

Lysande! (Framför allt att du förskönade mig så drastiskt som du gjorde. På fotona från mässan är jag mer lik mig själv, vilket inte är till min fördel.)

(Sen vill jag minnas att du fick börja, men jag inser förstås att man får anpassa sig en smula efter narrativets krav.)

...Och om jag uteblir från nästa bokmässa med hänvisning till "det militära lägets krav" eller ngt liknande så är det absolut ingen undanflykt! Nejnejnej! Inte alls!

Anonymous said...

Hahahahaha vilken festlig isbrytare alltså!!!! Det är liksom "hej, vill du känna fruktansvärd smärta? Jag kan få dig att känna fruktansvärd smärta med bara min tumme trevligt att träffas förresten". Jag måste testa den om det kommer in finansiärer på kontoret som man skall hälsa på jag kommer ju fan bli poppis!!!!!!!!!

Spettan said...

Hmm, det måste jag testa när jag träffar dig nästa gång

Oskar Forsgren said...

Bizarre. Väldigt likt självporträtt i sista rutan, Hedvig!

Hedvig said...

Göran S: Mjo, jag vill minnas att jag ville ställa upp eftersom Jocke bangade först, men det var lättare o korta ner historien lite. :P
Och angående "det militära lägets krav" så förstår jag såklart att det aldrig skulle kunna vara en undanflykt. ;)

Petter-t: Haha, ja du gör nog iallafall ett djupt intryck på dem... bokstavligt talat. XD

Spettan: NEEEEJ!

Oskar Forsgren: Tack! :)

Göran s said...

Det allra bästa var ju att den hjärtesnälle Jocke sedan gick att övertalas att pröva _en gång till_! Jag hoppas att du är lika snäll mot honom som jag var elak (fast jag fick faktiskt ett intryck av att du vagt hotade honom med en tumme eller något efteråt...).

Sedan vill jag bara tillägga att du i bild 2 ser ut _exakt_ så godtroget naiv som flickor gärna försöker se ut när de själva har en lömsk plan. Det är en väldigt snygg bild som känns väldigt Disney (de goda årens Disney, alltså - den skulle ha passat t ex Tingeling utmärkt).

New artbook out now!

Wohoo! It’s September and my first artbook is now officially up for grabs! 😃 I’m trembling with excitement as I’m typing this, hoping yo...