Monday, January 12, 2009

Look out! Its a crazy furry!!!

Teh kattninja is attacking! ;)
Okej, för o bli lite mer seriös: Jag och min kompis Maria gjorde en almanacka för 2009 med ovanstående tema. Jag har några kvar som jag behöver bli av med innan det har gått för långt in på det nya året. Intresserad av att skaffa dig en pälsnacka? för 80 spänn kan den bli din! Sänd mig ett mejl med adress o sånt på vixie_87 ät hotmejl punkt kom.

6 comments:

Tomochjerrypekaren said...

Ska man äta hotbrev? Jag vill hellre äta den där goda chokladen du håller i på din nya snygga presentationsbild! Mums!

sofia falkenhem said...

Den här är fantastisk Hedvig! Älskar benen. Komiskt, härligt.

kelly said...

nice designs! I like the posing and I like the expression!

Andreas said...

Tjena, Hedvig! Du är lika läskigt bra som alltid! Snart vågar man inte klicka sig hit längre...

Jag håller på att försöka återuppliva mitt DeviantArt-konto. Tänkte lägga upp lite animationer, men det verkar bökigt. Måste man verkligen skicka in en ansökan om att bli antagen till DeviantFilm? Jag ville bara lägga upp lite gif:ar egentligen, och kanske nån swf-fil. Hur gjorde du när du la upp katten?

Hedvig said...

Sofia: Tack så mycket! Kul att du gillar! :D

kelly: Thanks alot!

Andreas: Hehe tack!
Hm, jag behövde inte skicka in någpn ansökan. :S Prova att lägga det under en annan kategori. Jag la katt-animationen under flash < animations.

Andreas said...

Som swf-fil då eller? Vet du hur man gör med gif:ar? Försökte lägga upp en pixel-animation men den ville inte röra på sig. :(

Nu ska jag prova istället för att störa dig. Hittade förresten precis Craig MacCracken på Deviant. Det är mannen bakom tv-serier som Power Puff Girls och Foster's Home for Imaginary Friends. Me like. :)

New artbook out now!

Wohoo! It’s September and my first artbook is now officially up for grabs! 😃 I’m trembling with excitement as I’m typing this, hoping yo...