Tuesday, March 24, 2009

Serievecka och Sketchbook

Min sketchbook kom äntligen från tryckeriet idag! Wohoo! Så den som är intresserad av att införskaffa sig ett exemplar innan den officiella releasen på SPX är välkommen att mejla mig på vixie_87 ät hetmejl punkt kom.

Gick till Serieveckans utställning på stadsbiblioteket igår, och idag innan jag åkte hem från jobbet. Tycker den blir bättre för varje år. :) (i och för sig har jag bara varit på två, men hursomhelst...)
Var en hel del ansikten man kände igen. Jenny B, Stef, Valentin och Lisa för att bara nämna några. Jag hann dock inte prata med alla som jag hade velat. Min rygg började göra ont efter en och en halvtimmes konkande på ovannämnda sketchbook. (jag vägde min väska när jag kom hem, 7 kg.) Så jag styrde stegen hemåt. Hann dock växla några ord med Jenny (även hon ovannämnd) innan jag gick. Hoppas på att hinna träffa fler imorn. :)

Och nu över till något helt annat. Kolla in vilken kooling jag hittade i mejeridisken i förrgår:
Ett tag hoppades jag nästan på att även mjölken inuti skulle vara svart... Fast då hade jag nog inte druckit den. Paketet är hursomhelst svart därför att det är Earth Hour den 28:e mars. Så släck lamporna, eller bli förföljd av The Milk of Doom! ;)

Jag tänkte avsluta det här inlägget med att posta några tecknade bilder. (som vanligt) Det här är ett urval av grejer jag gjort för Azaya under året som gått.3 comments:

Handuvet said...

Dina Junglepeak-bilder är ju bara så sjukt snygga!

Martin said...

Vad kostar din skissbok?

Hedvig said...

Handuvet: Täck. :)

Martin: Den kostar 30 spänn. Då får du 28 sidor inklusive färgomslag. :)

New artbook out now!

Wohoo! It’s September and my first artbook is now officially up for grabs! 😃 I’m trembling with excitement as I’m typing this, hoping yo...