Friday, July 31, 2009

Lululululu

Äntligen har jag lyckats få klart ett självporträtt som jag är nöjd med. :) dA nästa!
Har ont i ena tinningen och är fortfarande lite förkyld. Har vart det sen den 18:e. Igår kände jag mig helt frisk och tänkte att "Yay, nu är det över!" Men nix.. Idag börjar jag få ont i halsen... IGEN?! Gaah! Varför måste jag ha så dåligt imunförsvar för?! D:
Och det här är ännu en kiribanbild till en person på dA. :)

7 comments:

Anonymous said...

Du kanske skulle äta annat än choklad?
Mat har jag hört ska vara bra för immunförsvaret... ;)

Hedvig said...

Tyst med dig! ;)

Anonymous said...

PS. Snygg bild. Glömde skriva det i mitt förra inlägg.

Göran S said...

Tja, "långpromenader och frukt" i stället för "ritande och godis" skulle nog befrämja immunförsvaret... Fast det har ju Anonym redan hintat om, och då skulle vi inte få se fler bilder heller. Och det vore tragiskt, för den här var riktigt lyckad. Väldigt snyggt gjort minspel.

sparrisen said...

hahahahha fan va likt!!!! XD hihihi

Anders said...

Snyggt, som vanligt! Hoppas det går bra på nya jobbet! Kollade igenom dina länkar tills jag kom till en 'Under Construction', som visade sig vara till MIN hemsa!! Man tackar och bockar=) www.andersbacklund.com är det nu för tiden. Du får gärna ändra om du vill. Plz?

Hedvig said...

Göran; Jag åt faktiskt ett äpple idag, och gick hem från jobbet! :D Go me! ...Fast jag satte i mig en påse praliner nu på kvällen så det jämnar nog ut sig... :S

Anders: Tackar! :) Jovars, nya jobbet är all good this far! Och självklart, ändrar på momangen! :)

New artbook out now!

Wohoo! It’s September and my first artbook is now officially up for grabs! 😃 I’m trembling with excitement as I’m typing this, hoping yo...