Monday, May 23, 2011

Dexter

Har blivit tillsagd nyligen att utmana mig själv mer teckningsmässigt, våga lämna "the comfortzone" för att utvecklas. Provade att rita av Dexter från ett tidninsomslag, blev sådär. Men jag utmanade mig själv i alla fall. Alltid nåt. :)

3 comments:

Göran Semb said...

Blyertsskissen skulle säkert funka OK att tuscha, och jag tycker färgskuggningen av ansiktet är helt OK; det är ihop som de blir "sådär". Enda grejen jag skulle tycka behövde ändras om jag vore din redaktör är läpparna, som blivit en smula för feminint röda IMHO. Det _kan_ vara en realistisk färg, men i vissa detaljer kan för detaljerad eller realistisk behandling faktiskt störa bildens helhet.

Men jag tycker som jag tidigare sagt att du är på god väg mot att även utveckla även ett realistiskt manér. Heja på!

(The above opinion is, as usual, worth every penny you paid for it.)

Göran Semb said...

Jag tar delvis tillbaka; en andra titt visar ju att på den lilla bilden fungerar läpparnas färg utmärkt, så allt som fattas nu är att få Joe Rubinstein att tuscha dina superhjälteserier så är du uppe i smöret!

Hedvig said...

Tack för både feedbacken och berömmet, Göran! :) Trots att jag är seg på o svara så har jag läst igenom din kommentar och uppskattar verkligen att du tar dig tid att säga vad du uppriktigt tycker!

New artbook out now!

Wohoo! It’s September and my first artbook is now officially up for grabs! 😃 I’m trembling with excitement as I’m typing this, hoping yo...